GOLDEN VISA

Επενδυτές Ακινήτων | Άυλες Επενδύσεις

Οι πληθωριστικές τάσεις της οικονομίας, οι πολιτικές επιτοκίων των Τραπεζών, όπως διαμορφώνονται στο διεθνές πλέγμα συναλλαγών, η ανάγκη επενδύσεων με χαμηλό ρίσκο και υψηλό προσδοκώμενο όφελος με την ταυτόχρονη ανάγκη όλων μας για ρήξη των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων στα ταξίδια και τη διαμονή στην Ελλάδα και την ελεύθερη κυκλοφορία στις χώρες Σέγκεν, βρίσκουν τη λύση τους σήμερα στο πρόγραμμα golden visa.

Το πρόγραμμα golden visa παρέχει τη δυνατότητα άμεσης διεξόδου από την καθημερινότητα, τη διαμονή σας στην Ελλάδα και την ελεύθερη κυκλοφορία σε χώρες Σέγκεν, διασφαλίζοντας πλήρως τα δικαιώματά σας σε ασφαλή διέλευση, πάντα με τη φερεγγυότητα την οποία προσφέρει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση ως σύνολο.

Μέσω του προγράμματος golden visa εξασφαλίζετε την 5ετή διαμονή σας στην Ελλάδα, η οποία ανανεώνεται κάθε φορά για ισόχρονο διάστημα, και απολαμβάνετε τους καρπούς της επένδυσής σας. Το γραφείο μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σας προσφέρουν όλες τις λύσεις, ώστε άμεσα και εγγυημένα να εξασφαλίσετε την πρόσβαση και διαμονή σας στην Ελλάδα, όπως και την ελεύθερη κυκλοφορία σε χώρες Σένγκεν.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, το δίκτυο των συνεργατών μας, η βαθύτατη πίστη στο Δίκαιο και η προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών αποτελούν για εμάς αρωγούς, προκειμένου απρόσκοπτα και σίγουρα να απολαύσετε τη διαμονή σας μαζί με την οικογένεια σας.

Επενδυτές ακινήτων

Η άδεια διαμονής για ιδιοκτήτες ακινήτων αφορά πολίτες τρίτης χώρας.

Επενδυτές ακινήτων 

Άυλες Επενδύσεις

Η Ελλάδα προχώρησε στην επέκταση του προγράμματος Άυλων Επενδύσεων.

Αυλες επενδύσεις